Η απόλυτη πρόταση για αξέχαστες βουτιές στη Χαλκιδική (Video)

Η απόλυτη πρόταση για αξέχαστες βουτιές στη Χαλκιδική (Video)

Όπως λένε οι θεσσαλονικείς «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» και φυσικά δεν εννοούν μόνο τη θάλασσα ή τις παραλίες αλλά και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση, το φαγητό, τις περιηγήσεις, που συνδυάζονται τέλεια στο δημοφιλή αυτόν τουριστικό προορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 8 τύποι φίλων που πρέπει να έχει κάθε άντρας

Προτάσεις διάφορες υπάρχουν για να περάσεις καλά στη Χαλκιδική, όμως η πρόταση της Greek Travel Services είναι μοναδική και εκτός από αξέχαστες βουτιές σε μαγευτικές παραλίες περιλαμβάνει ασύγκριτες απολαύσεις.

Το γιοτ της Greek Travel Services «Άγιος Γεώργιος» με εξειδικευμένο πλοίαρχο προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και θα κάνει εσένα και την παρέα σου να απολαύσετε τις καθημερινές σας κρουαζιέρες στη Χαλκιδική για να αποφύγετε έτσι τον υπερπληθυσμό, αν αποδράστε και να ανακαλύψτε μεμονωμένα μέρη.

Να εξερευνήστε μαγευτικές παραλίες με τυρκουάζ νερά και να χαλαρώστε στο σκάφος του σκάφους και να αισθανθείτε τη μοναδική αίσθηση μιας βάρκας ταχύτητας!

Ανάλογα με τις επιθυμίες της παρέας, μπορείτε να αλλάξετε τις ώρες παραμονής σε κάθε σημείο και να προσθέσετε ψάρεμα ή κολύμβηση με αναπνευστήρα καθώς και μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο στο Ν. Μαρμαρά, την Τριστινίκα ή το Πόρτο Κουφό. Μπορείτε να εκτιμήσετε τους περισσότερους από τη θάλασσα. Έτσι, αφήστε τις κρουαζιέρες του Αγίου Γεωργίου να σας οδηγήσουν στο ταξίδι των ονείρων σας που δεν είναι πιθανό να ξεχάσετε.

Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν: Πλοίαρχο, Βάρκα καυσίμων, Τέλη σκαφών και λιμανιών, High End Music System, Φρουτοσαλάτες, Αναψυκτικά, ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα,

Ο κρουαζιέρες μπορεί να είναι λίγων ωρών αλλά και ημερήσιες. Ενδεικτικά δες το πρόγραμμα της ημερήσιας κρουαζιέρας διάρκειας οκτώ ωρών:

- Αναχώρηση από τη μαρίνα του ξενοδοχείου MIRAGGIO στις 09:00 το πρωί και αποβίβαση μέχρι την Ξένια Παλιουρίου, θα κατευθυνθείτε προς το νησί του Κελύφου (άφιξη γύρω στις 10:00).
- Παραμονή κοντά στο νησί για 1 ώρα και 30 λεπτά, για κολύμπι στα καθαρά νερά του νησιού και καφέ.
- Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ν. Μαρμαρά, όπου για 1 ώρα και 30 λεπτά θα γίνει μια βόλτα στο χωριό.
- Γύρω στις 13:30 θα αναχώρηση για τη Σπαθτροδιά και την Τριστινίκα, όπου διαλέξεις έναν κόλπο για κολύμπι.
- Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σκάφος θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μπουκάλι κρασί και φρουτοσαλάτα.
- Περίπου στις 16:30 αρχίζει η επιστροφή στο ξενοδοχείο

Η Greek Travel Services ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την παροχή όχι μόνο ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικών υπηρεσιών αλλά και εξατομικευμένων υπηρεσιών, προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Όπως λένε οι υπεύθυνοι: «Ο τουρισμός για εμάς δεν είναι απλώς δουλειά. Αγαπάμε το ταξίδι και αυτό είναι το πάθος μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξέχαστες, ποιοτικές και μοναδικές εκδρομές στους πελάτες μας»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...